Trafikolycka Djurås Rv70

Hemsidan5

En trafikolycka inträffade på rv70 ca 1 km norr om Djurås vid 12:30 tiden på Söndagen. Två bilar ska ha krockat. Och 6 personer ha varit med i olyckan. Räddningstjänsten fick klippa taket på ett av fordonen för att personerna i bilen klagade på nack- och ryggsmärtor och två personer fördes till Falu lasarett. Övriga blev chockade men skadades inte fysiskt.

Hemsidan4

Hemsidan6

hemsidan7

hemsidan8

 

 

Trafikolycka Gustafs

Hemsidan 0

Räddningstjänsten Gustafs och Borlänge larmades till en trafikolycka vid 17-tiden mellan en personbil samt en personbil med hästsläp i Gustafs. Olyckan inträffade på Morbyvägen. Två personer ska ha skadats och förts till sjukhus. De två hästar som fanns i hästsläpet ska enligt ännu obekräftade uppgifter ha klarat sig utan skador.

Hemsidan3Hemsidan 1

 

 

 

Polisjakt Borlänge

DSC_0405

Polisen fick  på Onsdagskvällen tips om att en bil körde vingligt mellan Falun och Borlänge. Polisen fick syn på bilen vid ICA Maxi i Borlänge. De försökte stoppa bilen men den vägrade att stanna. Man valde att på Kvarnsvedsvägen vid Forssaklackskolan att preja bilen av vägen. Bilen rullade ner för en grässlänt. Föraren är nu misstänkt för rattfylleri. Ingen person ska ha kommit till skada vid händelsen men även polisbilen fick en del skador.

DSC_0398  DSC_0363 DSC_0368 DSC_0371 DSC_0379

Säter: Singelolycka Rv 70

Räddningstjänst larmades på Söndagskvällen till en singelolycka på Rv 70 mellan Hedemora och Säter i riktning mot Säter. En person hade kört av vägen och voltat. föraren satt fastklämd och fick klippas loss av räddningstjänst. En person förs till sjukhus och var vaken och talbar.

DSC_0295 DSC_0306