Säter: Lastbilsolycka på Rv 70

DSC_05721

Räddningstjänst larmades på Torsdagskvällen till en trafikolycka på Rv 70 mellan Säter och Hedemora ihöjd med avfarten mot Vikmanshyttan. En lastbil och personbil var inblandade i olyckan. En person fördes med okända skador till sjukhus. Lastbilen kunde fortsätta sin färd.

DSC_05731 DSC_05631

Gustafs: Brand i byggnad

DSC_04761

Räddningstjänst från Gustafs och Borlänge larmades vid 17:45-tiden till Tosarby i Gustafs. Enligt de första uppgifterna så skulle pannan ha exploderat, men man misstänker ett elfel. Man sågade upp golvet då det ska ha brunnit i mellan golvet och taket på källaren. Ingen person ska ha skadats.

Borlänge: Singelolycka på Rv 50

image

En singelolycka inträffade vid 22:15-tiden på RV 50 söder om Borlänge ca en kilometer före Sellnäs korsningen från Ludvika. En person ska ha färdats i bilen, personen blödde fån huvudet. Enligt obekräftade uppgifter så ska personen lämnat platsen till fots och gått efter Rv 50 mot Ludvika. Personen hämtades av ambulans och polis.
image

image

Borlänge: Trafikolycka på Rv 50

DSC_05391

Räddningstjänst larmades till en trafikolycka på Rv 50 i korsningen Rv 50/Idkerberget mellan Borlänge och Ludvika. En person klämdes fast i olyckan och fördes till sjukhus. Samanlagt var tre bilar och sju personer inblandade i olyckan.

DSC_05351

Falun: Brand i trapphus

image

Räddningstjänst har varit på plats på Kisvägen i Falun där det brunnit i ett trapphus.
Enligt uppgifter från räddningsledaren så ska en person tänt eld på en handske och skjutit ihop barnvagnar för att branden skulle sprida sig till dom.
Personen är känd sedan tidigare av polisen och man förhörde personen på plats.
Personen greps misstänkt för försök till grov mordbrand.
image

Borlänge: Brand i garage

image

Räddningstjänst larmades vid 03:20-tiden till en brand på Tunagatan i Borlänge.
När räddningstjänsten anlände till platsen försökte man ta sig in i det underjordiska garaget genom att gå in genom
porten där bilarna kör in, men pga av den kraftiga rökutvecklingen och den tjocka röken så stängde man porten och fick lov att
ta sig in en annan väg. När man väl lokaliserade branden så var det två bilar som brann. Röken hade börjat tränga in i trappuppgången så man började att evakuera folk från sina lägenheter. Ingen person ska ha skadats i branden.
Platsen är avspärrad och Polisen har inlett en förundersökning angående mordbrand.
image

image

image

image