Borlänge: Tolv personer inblandade i olycka.

DSC_0173

Räddningstjänst larmades vid 14:40-tiden till en trafikolycka på Rv 50/E16 mellan Falun och Borlänge i riktning mot Borlänge. Fyra personbilar var inblandade i olyckan och samanlagt tolv personer. Tre personbilar fick rejäla plåtskador medans den fjärde fick lättare skador och kunde åka från platsen. Totalt så ska sex personer fått föras till sjukhus med okända skador. Trafiken stängdes av i ca en timme.

DSC_0128 DSC_0183

Falun: Singelolycka påRv 69

Räddningstjänst larmades på Söndagen till en singelolycka på rv 69 ihöjd med Rällsjön mellan Falun och Rättvik.En personbil ska av okänd andledning kört av vägen och studsat över en vägtrumma. En person fördes till sjukhus med okända skador.

Falun: Brand i Lövänget

DSC_0031

Räddningstjänst larmades på lördagseftermiddagen till en brand i Lövänget i Sundborn, Falun. En förbipasserande larmade då det kom rök ur skorsten samt ur fönstren. När räddningstjänst kom på plats kunde man konstatera att det brann kraftigt i köket. Polisens teori hur branden startade var att en av hundarna som fanns i huset ska ha startat en platta på spisen då en sådan stod på när räddningstjänsten gick in i huset. De tre hundar som fanns i huset när branden startade omkom.

DSC_0022