Falun: Singelolycka

DSC_0101

Räddningstjänst är på plats på en singelolycka mellan Pilborondellen och Gruvrondellen i Falun. En personbil har kolliderat med en lyktstolpe. Fyra personer ska ha färdats i bilen och två av dessa har förts till Falu Lasarett för vård.

DSC_0105

Borlänge: Singeloycka Rv 50

DSC_0120

En singelolycka inträffade på Torsdagskvällen på Rv 50 i höjd med Trollebo macken mellan Borlänge och Ludvika i södergående riktning. En personbil ska av okänd anledning kört in i vajerräcket. ingen person kom till skada i olyckan.

DSC_0131

Borlänge: Frontalkrock på Kvarnsvedsvägen

DSC_0005

Räddningstjänst larmades strax innan 17 till en trafikolycka på Kvarnsvedsvägen i Borlänge i höjd med Bergslagsbyn, där två personbilar frontalkolliderat. En av bilarna ska av okänd anledning kommit över på fel sida, polisen ska ha innan olyckan fått samtal att en av de inblandade bilarna körde konstigt. Tre personer fördes med ambulans till Falu Lasarett och en av dessa fick allvarliga skador

DSC_0007 DSC_0063

Borlänge: Trafikolycka på Hagavägen

Trafikolycka Hagavägen 023

En trafikolycka inträffade strax innan 20-tiden. Samanlagt så ska tre personbilar varit inblandade och enligt de första uppgifterna fem personer och två av dessa ska ha förts till sjukhus med okända skador.
Troligtvis så har den första bilen stannat vid ett övergångsställe och de två bakomvarande bilarna krockt med den första.

Trafikolycka Hagavägen 027

Hedemora: Försökte köra på Polis

DSC_0205

Vid en trafikkontroll på Österbyvägen i Hedemora gör en polis stopptecken mot en bil. Bilen accelererar istället för att stanna bilen och passerar trafikkontrollen. I samband med att bilen passerade tvingas två poliser att hoppa undan för att undvika att bli påkörda. Man rubricerar händelsen som grov misshandel.

DSC_0214

Borlänge: Misstänkt bomb

DSC_0201

Polis kallades onsdagskvällen till Trafikverkets huvudkontor i Borlänge. Där man anträffade ett paket med en misstänkt bomb. Polisen spärrade av runt platsen och
bombtekniker från Stockholm kom till platsen. Bombtekninkerna undersökte paketet och kunde konstatera att det var ofarligt.