Falun: Singelolycka

DSC_0026

En singelolycka inträffade vid 17:30-tiden på vägen mellan Karlsbyheden och Korså Bruk ihöjd med Finnbodarna utanför Falun. En personbil ska ha av okänd andledning kört av vägen. Tre personer färdades i bilen varav två av dessa fick föras till Falu Lassarett för kontroll.

DSC_0028 DSC_0030

Borlänge: Singelolycka

image

En singelolycka intraffade vid 00:30-tiden på en mindre skogsväg i Mellsta utanför Borlänge. En personbil hade kört av vägen och kolliderat med ett träd.
En person är förd till sjukhus med okända skador.
image

image

Borlänge: Vattenskoterolycka

DSC_0046
Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 23-tiden till vägen mellan Torsång och Naglarby i höjd med kanotstadion utanför Borlänge.
Förbi passerande hade funnit en person liggandes vid vägkanten medvetslös, och nere vid älvkanten så stod det en vattenskoter.
Vattenskotern ska ha åkt på älven mot Naglarby när den av okänd anledning ska ha styrt in mot land och studsat och stannat ett antal meter bort.
Person ska enligt uppgifter ha flugit upp över räcket och landat vid vägkanten.
Personen fördes till sjukhus för vård.
DSC_0061
DSC_0123DSC_0126DSC_0131

Borlänge: Knivskärning

Polisinsats 015

Räddningstjänst larmades vid 23:10-tiden till en olycka på Studievägen i Borlänge. På plats så stod en bil i diket och ca 20-30 meter från bilen så låg en person som blödde kraftigt. Polisen spärrade snabbt av ett större område av Studievägen. Polis och räddningstjänst sökte av ett större skogsområde kring Studievägen. Räddningstjänsten lämnade plats och lämnade över ärendet till polisen då det inte ska ha skett någon olycka. Det visade sig senare att en person ska ha blivt knivhuggen i personbilen, personen ska ha lämnat bilen då han ramlade ihop en bit från den. Ingen misstänkt ska ha gripits för knivskärningen. En person fördes till sjukhus kraftigt blödande efter knivskärningen.

Polisinsats 030

Polisinsats 085

Polisinsats 026

Borlänge: Brand i byggnad

image

Räddningstjänst larmades vid 18:40-tiden till Klöverstigen i Borlänge där man hade en brand i köket. På plats konstaterades att det brann med lågor i köket och kom svart rök från ett vädringsfönster.Oklart om det fanns någon i lägenheten när det började brinna eller om någon kommit till skada i branden.
image

Borlänge: Misstänkt brand

image

Räddningstjänst larmades på Söndagskvällen till en misstänkt lägenhetsbrand på Sveaborgsgatan i Kvarnsveden. På plats kunde man konstatera att något hade blivit överhettat i badrummet. Ingen person ska ha skadats.